Pályázz Te is - Szellemíró kerestetik

2019.12.12 11:06
Pályázz Te is - Szellemíró kerestetik

Lelkes író, vagy de még nem jelent meg könyved? A kiadóknál eddig nem jártál sikerrel? A magánkiadás túl bonyolultnak tűnik? Szeretnél végre bevételt is szerezni a kéziratoddal? Bizonyítani?

Akkor pályázz nálunk és kerülj fel a dobogóra!

A pályázat díjazása:

Első helyezett: 100.000 Ft
Második helyezett: 70.000 Ft
Harmadik helyezett: 50.000 Ft

Valamint az első 3 helyezett kézirat:

  • lektorálása, korrektúrázása, tördelése
  • professzionális borító készítése
  • 1 nyomtatott tiszteletpéldány az írónak
  • megjelentetjük a „Rólad Szól Könyvek“ kiadói webshopban, nyomtatott és e-könyv formátumban is

Miben más ez, mint a legtöbb pályázat?

Hosszú távra keresünk írókat, mint partnereket. Szeretnénk, ha az olvasás ismét a fiatalok és a felnőttek szórakozása is lenne. Mindezt szeretnénk egy egyedi piaci ötlettel gazdagítani, melyről itt, a honlapunkon (www.roladszolkonyvek.hu) olvashatsz bővebben. Legyél Te is része a csapatnak és mutassuk be együtt, ezt az új „műfajt”.

 

Milyen műveket várunk?

Kisregényeket

Terjedelem: kb. 180 – 200 ezer leütés szóközökkel, vagyis kb. 30 ezer szó (leütésnek nevezzük az összes billentyűleütést, azaz a betűket és szóközöket együtt). Egy írótól legfeljebb öt írást várunk, ha műfaját tekintve vegyesen küldi. Egy típusból maximum három művet.

Tematikai megkötés: fantasy, sci-fi, thriller, krimi, romantikus, new adult

Formátum: a kisregényeket *.doc (word) kiterjesztésben várjuk

 

Beküldési határidő: 2020. április 30.

Beküldési cím: info@roladszolkonyvek.hu (a pályázatokat kizárólag elektronikus formában fogadjuk). Kérjük, hogy

  • a tárgy mezőben a következő szerepeljen: „Szellemíró kerestetik”
  • csatolva küldjétek a teljes kéziratot
  • csatolva küldjétek a mű szinopszisát (max. 2 oldalnyi terjedelemben)
  • a kísérőlevélben szerepeljen az pályázó neve, e-mail címe és a novella címe

Eredményhirdetés: 2020. május vége (a pontos dátum a beérkezett pályázatok számának függvényében kerül meghatározásra, figyeljétek a Facebook oldalunkat)

Pályázás feltételei: 18 évet betöltött személyek. Szeretettel várunk kezdő és már publikáló írókat is.

 

Új írásokat szeretnénk olvasni, tehát a leadott kézirat nem szerepelhet sehol máshol az interneten, és nem lehet kereskedelmi forgalomban sem.

 

Egyéb fontos információk:

A pályázó a beküldéssel elfogadja a pályázat feltételeit, és kijelenti, hogy a beküldött kézirat a saját tulajdonát képezi, és nem sérti mások szerzői jogait.

A pályamű beadásával a szerző anyagi ellentételezés nélkül kifejezetten hozzájárul, hogy amennyiben bármelyik írása döntőbe jut, úgy azt a Rólad Szól Könyvek Kiadó az erről szóló döntés kihirdetésétől számított meghatározatlan időtartamon keresztül, korlátozás nélkül felhasználhatja és szabadon kiadhatja, forgalomba hozhatja, illetve megjelentetheti a saját kiadói webshopjában (www.roladszolkonyvek.hu) és az ehhez kapcsolódó marketingfelületeken (pl.: Facebook).

A pályázó a beküldéssel elfogadja, hogy az írásműve(i)ért – a nyereményén kívül – anyagi követeléseket nem támaszt a kiadóval szemben.

A döntőbe jutott pályamunka szerzője hozzájárul továbbá ahhoz, hogy pályamunkájának kötelező tartozéka egy legalább 300 dpi-felbontású fotó a szerzőről annak érdekében, hogy az – rövid életrajzzal kiegészítve – megjelenhessen a kiadó weboldalán.

A pályázat kiírói fenntartják maguknak a jogot, hogy eredménytelen pályázat esetén ne osszanak díjat.

A pályázat kiírói indoklás nélkül fenntartják maguknak a jogot a pályázat feltételeinek vagy határidejének megváltoztatására.

Webáruház készítés