Rólad szól könyvek

Az egész úgy kezdődött, hogy az akkor féléves kislányomnak aznap valahogy nem volt kedve aludni. Miután aztán végre elszenderedett, én még ültem az ágyon mellette, kezemben egy könyvvel, amiből rengetegszer olvastam fel neki, különösen ez alkalommal.

Gondolataim aztán valahogy tovább siklottak a saját gyermekkorom és a mesék világába. Eszembe jutott, hogy édesapám mindig kissé átformálta az esti meséket, hogy valahogy rólam szóljon. Voltam jó párszor hercegnő, királykisasszony és a suszter legkisebb lánya is. Imádtam. Sokkal jobban szórakoztatott, mintha ismeretlen szereplőkről mesélt volna. Manapság már persze sok olyan mesekönyvet kapni, melyek személyre szabhatóak. Ezzel le is zártam magamban ezt a gondolatsort, ráhúztam kislányomra a takarót, és kimentem a szobából.

Kezembe vettem a karácsonyra kapott regényt és leheveredtem vele a kanapéra. Szerettem volna én is kikapcsolódni kicsit. Èpphogy csak elkezdtem olvasni, amikor szöget ütött a fejemben a gondolat: Miért ne lehetnének felnőtteknek szóló, szintén személyre szabható könyvek is? Vagy már van ilyen? Zsebembe nyúltam a telefonomért és elkezdtem böngészni. Magyar vonatkozásban nem találtam semmi ilyesmit, ellenben német és angol oldalakon már annál többet. Teljesen felvillanyozódtam és eldöntöttem, hogy belevágok. Röviddel ezután elkezdtem kidolgozni és megvalósítani a részleteket. Szeretném, hogy a magyar olvasótábor is megismerje és megszeresse az ilyen típusú könyveket.

Hát így született meg a “Rólad Szól Könyvek” ötlete.

 

Mik is azok a “Rólad Szól Könyvek”?

A “Rólad Szól Könyvek” olyan felnőtteknek írt történetek, amelyekben mindenki szerepelhet, akár főhősként, akár mellékszereplőként is. Egy olyan könyv, egyedi ajándék, amelyben a megajándékozott önmagával találkozik a sztoriban. Te, a megrendelő, határozod meg, hogy a jellemleírás és a történet alapján, kinek milyen szerepet adsz a sztoriban. A szereplők nevét, hajszínét, szemszínét és egyéb jellemzőit szintén megadhatod! A könyv tartalmazhatja a személyes üzenetedet, dedikálásodat és a megajándékozott fotóját is.

 

Miért igazán jó ajándék egy ilyen könyv?

Legfőbb célom, hogy az általad megajándékozni kívánt személy, az egyik legmaradandóbb és legszemélyesebb minőségi ajándékot kapja, mely egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat. A legfontosabbnak azt tartom, hogy igényes és minőségi munkák kerüljenek ki a kezünkből. A könyvek írására profi és a szakmában jártas embereket kérünk fel. Minden elkészült kézirat korrekciós, majd lektori ellenőrzésen megy keresztül és csak ezután kerül a nyomdába.

Arról biztosíthatlak, hogy egy ilyen könyv nem porosodik ott senki polcán, vagy hever a még bontatlan ajándékok között.
Hogy miért?
 

- Egyrészt egy jó könyvet szinte le sem lehet tenni, ha jól megírt és fordulatos a sztori.

- Másrészt pedig ki ne olvasna el, egy olyan könyvet, amelyben ő maga a főszereplő? Vagy amelyben nem csak magáról, de akár a barátokról, ismerősökről is olvashat?

 

Folyamatosan dolgozunk újabb történeteken, és a már meglévök állandó tökéletesítésén ill. a történetek további személyre szabhatóságán.

 

Bármilyen kérdést, kérést és természetesen kritikát is szívesen fogadunk.
Keress bátran az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: info@roladszolkonyvek.hu

Telefon: +36 30 2518033

 

Nagyon örülök, hogy benéztél hozzánk és további kellemes böngészést kívánok!

Orsi

Webáruház készítés