Gyakori kérdések

Mik is azok a “Rólad Szól Könyvek”?

A “Rólad Szól Könyvek” olyan felnőtteknek írt történetek, amelyekben mindenki szerepelhet, akár főhősként, akár mellékszereplőként is. Egy olyan könyv, egyedi ajándék, amelyben a megajándékozott önmagával találkozik a sztoriban. Te, a megrendelő, határozod meg, hogy a jellemleírás és a történet alapján, kinek milyen szerepet adsz a sztoriban. A szereplők nevét, hajszínét, szemszínét és egyéb jellemzőit szintén megadhatod! A könyv tartalmazhatja a személyes üzenetedet, dedikálásodat és a megajándékozott fotóját is.

 

Miért igazán jó ajándék egy ilyen könyv?

Legfőbb célom, hogy az általad megajándékozni kívánt személy, az egyik legmaradandóbb és legszemélyesebb minőségi ajándékot kapja, mely egyszerre szórakoztat és elgondolkodtat. A legfontosabbnak azt tartom, hogy igényes és minőségi munkák kerüljenek ki a kezünkből. A könyvek írására profi és a szakmában jártas embereket kérünk fel. Minden elkészült kézirat korrekciós, majd lektori ellenőrzésen megy keresztül és csak ezután kerül a nyomdába.

Arról biztosíthatlak, hogy egy ilyen könyv nem porosodik ott senki polcán, vagy hever a még bontatlan ajándékok között.
Hogy miért? 

  • Egyrészt egy jó könyvet szinte le sem lehet tenni, ha jól megírt és fordulatos a sztori.
  • Másrészt pedig ki ne olvasna el, egy olyan könyvet, amelyben ő maga a főszereplő? Vagy amelyben nem csak magáról, de akár a barátokról, ismerősökről is olvashat?

Miért kell 2 hetet várnom nyomtatott könyv megrendelésnél?

Egyáltalán nem biztos, hogy 2 hetet kell várnod:)

Valószínű, hogy a könyv már hamarabb megérkezik, mi szeretünk azonban biztosra menni és semmi esetre sem csalódást okozni. Mivel minden könyv egyedi és egyszer kerül kinyomtatásra, így mindenképpen szükséges 1-2 munkanap, míg nyomdakész a termék. A nyomdában aztán elkezdik a könyv gyártását, mely szintén olyan 3-4 munkanapot vesz igénybe, míg feladásra kész a termék. Ezután már minden csak a szállítási időn múlik.

Célunk, hogy a könyv, amit megrendeltél minél hamarabb nálad vagy a megajándékozottnál legyen, vannak azonban olyan tényezők, amelyeket sajnos nem tudunk befolyásolni.

 

Mikor kapom meg a megrendelt e-könyvet?

Ebook, vagyis e-könyv rendelés esetén nincsen se nyomtatási, se szállítási idö. A rendelés véglegesítését követően érkezik egy e-mail, melyben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat: az utalandó összeget, a bankszámlaszámot és egyéb, szükséges információkat. Fizetést követöen 1-2 munkanapon belül küldjük e-mailben a .mobi és .epub file-okat.

 

Hogyan tudok könyvet rendelni?

Ha tudod, hogy melyik könyvet szeretnéd megvásárolni, akkor nem maradt más hátra, csak hogy személyre szabd és megrendeld. Ehhez készítettünk itt egy kis összefoglalót neked:

    1. Lépés: A könyv személyre szabása („Könyv testreszabása” menüpont)
    2. Lépés: A személyre szabott könyv megvásárlása („Kosárba” gomb)
    3. Lépés: Megrendelés 

 Amennyiben úgy érzed, hogy még mindig nem boldogulsz, nézd meg ezt a blogbejegyzésünket. Itt még részletesebben leírtuk, és képernyőképekkel is kiegészítettük a könyvrendelés menetét.

 

Tudom a könyvet dedikálni avagy egy személyes üzenetet írni?

Az összes könyvnél (e-könyveknél is) lehetőség van egyedi, személyes üznetet hagyni, mely a cím utáni oldalon jelenik meg. Azt, hogy pontosan mit szeretnél beleírni, teljesen rád van bízva.
Személyes üzenetedet a „Könyv testreszabása” menüpont alatt, a "Személyes üzeneted a megajándékozottnak" címü mezőnél írhatod be.

Hogyan tudok fizetni?

Jelenleg csak előre utalással tudsz fizetni.

  • A rendelés véglegesítését követően érkezik egy e-mail, melyben megtalálod az utaláshoz szükséges adatokat: az utalandó összeget, a bankszámlaszámot és egyéb, szükséges információkat. Fontos, hogy mindig az adott rendelésed pontos összegét utald, a közlemény rovatban pedig az adott rendelésed azonosító számát tüntesd fel, másra nincs szükség.
  • A megrendelés ill. a díjbekérő kiküldését követően 5 naptári nap áll a rendelkezésedre a vételár átutalásához, ezt követően a rendelésed a vételár kifizetésének hiányában automatikusan törlésre kerül.

 

Hogyan kapom meg a könyvet?

Könyveinket jelenleg csak postai úton szállítjuk házhoz.

Mi történik, ha a könyv, amit rendeltem hibás? (nem a megadott név, elírás stb...)

Először ellenőrizd, kérlek a megrendelésedet. Ha az emailben kapott visszaigazoló üzenetben levő adatok:

  • megegyeznek azzal, ami a könyvben szerepel, akkor sajnos a megrendelés lett rosszul leadva. De ne aggódj, így sem fordítunk neked hátat. Kérlek, írj nekünk és kitalálunk egy mindenki számára megfelelő megoldást. 
  • eltérnek attól, ami a könyvben szerepel, akkor sűrűn elnézést kérünk a hibáért és amilyen gyorsan csak lehet, korrigáljuk és kárpótolunk.

Mi történik, ha a könyv, amit rendeltem nem tetszik?

Sajnáljuk, ha így érzel. Mi próbálunk mindent megtenni azért, hogy minőségi munkák kerüljenek ki a kezeink közül. Ennek megfelelően profikkal dolgozunk és az összes könyvünkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Tehát, ha nem vagy elégedett, akkor visszafizetjük a könyv teljes árát.

 

Maradt még megválaszolatlan kérdésed?

Keress minket bizalommal. Elérhetőségeinket megtalálod a kapcsolat menüpont alatt.

 

 

 

 

 

 

 
Webáruház készítés